Träning – Dans – Inspiration

Dans & Barndans

Barndans | Dance Around the World

Energigivande & populärt danskoncept för dig som är 4 år och uppåt!

Följ med till olika platser i vår värld och testa på flera olika dansstilar såsom streetdance, afro och modern dans. Tillsammans lär vi oss även andra spännande saker om världsdelarna. Vi dansar barfota och fokus ligger på känsla och glädje. Inga förkunskaper krävs.

Kursen avslutas med storslagen uppvisning för nära och kära där vi samlar in pengar till välgörenhetsprojekt runtom i världen. Vilka projekt det blir beslutar dansarna själva!

Nedan kan du se våra aktuella danskurser för barn.


Kurstider

Nya tider uppdateras framöver! Är ditt barn intresserat av att dansa med oss? Anmäl då ditt barn via vår intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan för DATW kurser

Har du ett barn som är sugen på att bli en del i vårt dansgäng? Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi när nya grupper startar.

 

BOOOST!

Nytt danskoncept för vuxna!

Nyhet hos oss under hösten 2020! En energifull dansklass för vuxna med enkel koreografi där endorfinerna står i centrum! Till låtar som är omöjliga att stå still till lockar vi fram skön attityd & känsla från olika dansstilar.

Vid bokning kan du vara med och bidra med förslag på låtar - både från idag men även årtionden tillbaka! Kanske kommer just din favoritlåt med!

Boka tid