Workshops

Kommande Workshops

Vi älskar att se helheten i vår träning och tycker därför det är superkul att arrangera workshops där vi får chansen att kombinera olika träningsformer med t.ex. kost och övrig inspiration!

Här presenteras kommande workshops som anordnas av Movement INSPO tillsammans med flera samarbetspartners.


VÄLKOMMEN PÅ WORKSHOP
Barn-HLR inkl åtgärder vid luftvägsstopp / Dance Around the world för ditt/dina barn

Vi bjuder vid denna workshop in både barn och vuxna. Livsviktig Barn-HLR för vuxna där HLR Proffsen kommer och instruerar hur vi på bästa sätta handskas med situationen när det otänkbara händer: att försöka rädda livet på ett barn.

Samtidigt tar vår DATW-ledare Alice hand om barnen ca. 5-10 år och de får uppleva dansglädje med inspiration från vårt danskoncept DATW - Dance Around The World. Efter dansen kan de sitta och rita & äta frukt och ha en mysig stund tillsammans! Vid många inbokade barn kommer vi att dela upp barnen i 2 grupper efter ålder.

Datum: 8 April
Tid: 17.00 - 18.30
Plats: K-Ringen, Motala

Boka tid

Tidigare Workshops | 2018

Här presenteras tidigare workshops som anordnats av Movement INSPO tillsammans med flera samarbetspartners.

VÄLKOMMEN PÅ TRÄNINGSWORKSHOP
till förmån för Rosa Bandet

Movement INSPO bjuder in till träningsworkshop till förmån för Rosa Bandet tillsammans med leg. dietist Camilla Cederin. Du får chansen att välja två träningspass samt lyssna på en intressant dietistföreläsning om hur du med bra matval i vardagen kan minska risken för att få cancer. Vi riktar oss till alla, inga förkunskaper krävs.

Datum: 6 Oktober
Tid: 11.30 - 14.30
Plats: Actic City, Motala
Pris: 295 kr
Bokning Datum för denna träningsworkshop har passerat.

Agenda
kl. 11.45 - 12.30 | TRÄNINGSPASS  - DEL1
kl. kl. 12.45 - 13.30 | DIETISTFÖRELÄSNING & MELLANMÅL
kl. 13.45 - 14.30 | TRÄNINGSPASS - DEL2

Rosabandet insamling 2018 - avslutad

Movement INSPO har tillsammans med vännen och samarbetspartnern Camilla (leg. dietist) genomfört en insamling till förmån för Rosabandet & Bröstcancerforskningen. Insamlingen är nu avslutad och vi är tacksamma för alla som tillsammans med oss samlade in 10 700 kr tillsammans till den livsviktiga cancerforskningen.

VÄLKOMMEN PÅ TRÄNINGSWORKSHOP!

Den 17 September anordnar Movement INSPO träningsworkshop tillsammans med Alexandra Running Club. Vi maximerar din träning denna kväll med Löpning & SOMA MOVE. Vi riktar oss till alla, inga förkunskaper krävs.

Datum: 17 September
Tid: 18-20
Plats: K-Ringen, Motala
Pris: 250 kr
Bokning Datum för denna träningsworkshop har passerat.