Träning – Dans – Inspiration

Rosa Bandet Hälsoevent

VÄLKOMMEN PÅ HÄLSOEVENT
till förmån för Rosa Bandet

Låt dig inspireras av träningsklasser, föreläsning om att leva i nuet och avslutande meditation i självaste Änglasalen på Statt i Motala!
Allt överskott går oavkortat till vår insamling. Vi ser fram emot en inspirerande dag med dig i hälsans tecken.

Datum för detta event har passerat. Vår insamling är fortfarande öppen

Agenda

kl. 12.15 | Streetdance för vuxna
kl. 13.30 | Inspirationsföreläsning "Att leva här och nu"
kl. 14.30 | SOMA MOVE
kl. 15.30 | Meditation med Caroline Regnér


STREETDANCE FÖR VUXNA

Ledare Alice Wikner

kl. 12.15 (60 min)

En energifull dansklass med vår ledare Alice. Attityd och känsla står i fokus och inga förkunskaper krävs. Denna klass är för vuxna men du som är 14 år+ är välkommen!
Inga förkunskaper krävs.

100 kr


INSPIRATIONSFÖRELÄSNING & DIETIST CAMILLA

kl. 13.30 (60 min)

En föreläsning där Ida och Camilla vill inspirera dig till att göra det mesta av ditt liv här och nu. Under föreläsningen serveras nyttiga tilltugg för att ge oss energi.

Ida stod bredvid sin mamma i över 14 år när hon kämpade mot cancer innan den gjorde att himlen fick den vackraste av änglar. Ta del av Idas personliga resa och erfarenheterna som bidragit till hennes idag positiva livssyn. Efter föreläsningen finns det tid för att ställa individuella frågor till Camilla i egenskap av dietist om mat vid träning.

100 kr (inkl. mellanmål)


SOMA MOVE

Ledare Ida Johansson

kl. 14.30 (50 min)

Upplev en stärkande och intensiv SOMA MOVE-klass! En funktionell & holistisk träningsklass där du arbetar helt utifrån dina förutsättningar och din andning. Vi arbetar barfota och har med fördel på oss följsamma kläder. Ta gärna med en yogamatta.

Detta är en träningsform som många av våra medlemmar ÄLSKAR - om du inte har testat är det dags nu och samtidigt bidra till cancerforskningen! Inga förkunskaper krävs.

100 kr


MEDITATION

Caroline Regnér

kl. 15.30 (90 min)

Vi är väldigt stolta över att den andliga inspiratören Caroline Regnér kommer vara en del av vårt Rosa Bandet-event!

Caroline är en fantastiskt inspirerande och jordnära människa. Hon har över 20 års erfarenhet i att hjälpa andra genom helande vägledning, energiarbete samt personlig utveckling där meditationen är ett viktigt verktyg till självkännedom och frigörelse från gamla mönster & invanda beetenden.

Du avgör själv om du vill ligga eller sitta under meditationen. Önskar du ha yogamatta, något mjukt under huvudet etc tar du med detta själv. Stolar finns på plats för dig som önskar sitta. Alla är välkomna till denna meditation, oavsett om du har mediterat förut eller ej.

150 kr