Bokningsvillkor

Vår bokninginfo för ”Dance Around The World”:

FÖRTUR
Om man varit medlem på danskurs en termin har man förtur för kommande termin och behöver alltså inte ställa sig på kö via vår hemsida. Har man dansat i flera grupper föregående termin har du förtur på det antalet kursplatser även nästa termin om du önskar.

Förtur innebär att man har en garanterad plats på kommande kursomgång. Observera att man inte har en garanterad plats i samma grupp som i föregående termin då vi vill erbjuda möjligheten att byta kurstid om man önskar. Ett starkt tips är att hänga på låset när kursplatserna släpps så man får den tiden man helst av allt önskar. Blir en grupp fullbokad kan vi inte trolla utan då får man boka i någon av de grupperna där det fortfarande finns plats för dansarens ålder. Vi erbjuder vardags- resp helgtid för samtliga åldrar födda 2008-2018.

BYTE AV KURSTID
Det går fint att byta kurstid nästkommande termin om man önskar. Alla kurser är unika då de skapas utifrån ledarna och dansgruppen så har man varit nöjd rekommenderar vi man bokar in samma grupp terminen efter.

UTÖKA ANTALET KURSER
Fler och fler väljer att dansa flera gånger per vecka och vill din dansare dansa utöka antalet kurser/vecka än i höstas ställer ni honom/henne på kö via ”Intresseanmälan” på vår hemsida. Fyll då i om det är någon särskild kurstid ni önskar så hör vi av oss när vi kan erbjuda ett ytterligare kurstillfälle!

ANSÖKAN TILL AVANCERADE GRUPPER
Vi vill vara tydliga med att alla grupper för de lite äldre barnen ger utmaningar – ledarna är grymma på fortsätta utmana genom hela terminen. De de som har dansat i flera år och nu dansar minst 2 gånger per vecka behöver allra mest utmaning och då finns våra avancerade grupper. För att komma med i någon av dessa ansöker man också via ”Intresseanmälan” på vår hemsida och förtydligar sin önskan. Detta då vi vill kunna utmana alla oavsett nivå.

BOKA NU – BETALA SEN
Dyr månad är vi inne i så vi ger dig möjlighet att betala t.o.m. 28/2 om du väljer faktura som betalsätt vid bokning. Önskar du delbetala under fler månader än så är det inga konstigheter för oss utan då sträcker du ut en hand och mailar oss så hjälper vi dig. Skriv då hur många månader du önskar delbetala under.

BINDANDE BOKNING
Bokning av terminskurs hos oss är bindande, alltså ej möjlighet till prova-på. Vill man just prova-på så rekommenderar vi istället att man testar på våra skollovsaktiviteter. Om man (mot förmodan) vill avsäga sig sin kursplats under pågående termin får man tillbaka återstående del av kursavgiften om vi får in någon annan  från vår kölista. Kölistan står just nu på drygt 130 barn så möjligheterna är stora men inget vi kan garantera.