Bokningsvillkor

Uppdaterad bokninginfo för ”Dance Around The World”

FÖRTUR

Om man varit medlem på danskurs en termin har man förtur för kommande termin och behöver alltså inte ställa sig på kö via vår hemsida. Har man dansat i flera grupper föregående termin har du förtur på samma kursplatser även nästa termin om du önskar.

Förtur innebär att man har en garanterad plats/platser på kommande kursomgång. Förtur har dansaren i den/de grupper föregående termin. Detta då vi fått feedback på att många av er vill ha det så för att inte riskera att inte få fortsätta med samma grupp & ledare. Önskar man byta kurstid till nästa termin så mailar man oss på info@movementinspo.se och då ställs dansaren på kö till önskad grupp. Först efter förtursbokningen är över kan vi se om det finns en plats ledig. Oavsett så tar vi en kontakt för att hjälpa er vidare. Vi erbjuder vardags- resp helgtid för samtliga åldrar födda 2008-2018. Datum för förtursbokning för nästkommande termin publiceras när nästkommande termins dansschema är klart. Detta skickas då ut via sms och mail till vårdnadshavare. 

UTÖKA ANTALET KURSER

Fler och fler väljer att dansa flera gånger per vecka och vill din dansare dansa utöka antalet kurser/vecka än föregående termin ställer ni honom/henne på kö via ”Intresseanmälan” på vår hemsida. Fyll då i om det är någon särskild kurstid ni önskar så hör vi av oss när vi kan erbjuda ett ytterligare kurstillfälle! Här kan du även fylla i om det ex finns någon kompis som din dansare vill dansa ihop med etc.

ANSÖKAN TILL AVANCERADE TERMINSGRUPPER

Vi vill vara tydliga med att alla grupper för de lite äldre barnen ger utmaningar – ledarna är grymma på fortsätta att utmana genom hela terminen. De som har dansat i flera år och nu dansar minst 2 gånger per vecka behöver allra mest utmaning och då finns våra avancerade grupper. För att komma med i någon av dessa ansöker man också via ”Intresseanmälan” på vår hemsida och förtydligar sin önskan. Detta då vi vill kunna utmana alla oavsett nivå. Vi kontaktar sedan er på kö när vi kan erbjuda en kursplats i någon av dessa grupper.

BETALNING

Julen är en dyr högtid så vi ger dig till 28/2 2024 på dig att betala om du väljer faktura som betalsätt vid bokning. Observera att fakturan bifogas längst ner i ditt bekräftelsemail som du erhåller vid bokning. Önskar du delbetala under fler månader än så är det inga konstigheter för oss utan då sträcker du ut en hand och mailar oss så hjälper vi dig. Skriv då hur många månader du önskar delbetala under. Önskar du betala direkt vid bokning kan du välja mellan Swish eller kort.

BINDANDE BOKNING

Bokning av terminskurs hos oss är bindande, alltså ej möjlighet till prova-på. Vill man just prova-på så rekommenderar vi istället att man testar på våra skollovsaktiviteter och prova-på aktiviteter. Om man (mot förmodan) vill avsäga sig sin kursplats under pågående termin får man tillbaka återstående del av kursavgiften om vi får in någon annan  från vår kölista. Kölistan är relativt lång så möjligheterna finns men inget vi kan garantera.