SOMA MOVE

SOMA MOVE - MIND - SLOW

SOMA MOVE - Funktionell och holistisk träning. Du vägleds genom denna intensiva och mjuka träningsklass. En träningsform som slagit stort runtom i Norden med grund i yoga och kampsport. Du jobbar efter din egen andning och utmanar din kropp efter din förmåga. Vi avslutar klassen med en meditativ avslappning.

SOMA MIND ger dig möjligheten att nå en ny nivå av funktionell stillhet. Genom SomaMind® kan vi på ett koncentrerat sätt nå centrering genom andning och att tydligt befinna oss i kroppens bindvävssträckningar. Att utöva SomaMind® kommer samtidigt ge dig ett lugnt och fokuserat inre. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner, du genomgår en BodyScan och passet avslutas med en mycket skön och prestigelös meditation.

SOMA SLOW där mjuka rörelser avlöser varandra i en skönt flöde. Vi är hela tiden stående och undviker alltså den högre belastningen på axlar/handleder som finns i SOMA MOVE. Stärkande & skön rörlighet till ett lite lugnare tempo. Du utmanar din kropp efter din förmåga och din andning. Även denna klass blir precis så intensiv som du själv gör den till. Du kan låna yogamatta på plats om du inte väljer att ha med en egen.

Reservplats SOMA MOVE

Vid fullbokade klasser i SOMA MOVE går det bra att fylla i reservformulär nedan. Invänta därefter bekräftelse från oss för att säkerställa när en ledig plats finns tillgänglig i någon av våra SOMA MOVE klasser.

Läs mer om SOMA MOVE