Dansuppvisning DATW vår 2019

OBS Fullbokat!

Lördagen 23 mars har dansgrupperna i DATW (Dance Around The World) i åldersgrupperna 2003-2011 dansuppvisning i Platenskolans aula. Förberedelserna är i full gång och vi är väldigt taggade på att se vad alla grupper kommer bjuda på under lördagen.

Biljetterna till uppvisningen är gratis, men då detta sker i form av en välgörenhetsuppvisning önskar vi att valfritt belopp swishas på plats vid uppvisningen. Allt överskott går OAVKORTAT till de välgörenhetsprojekt som dansarna själva väljer. Vilka projekt det blir presenteras på uppvisningen. Att skänka är givetvis frivilligt men på detta sätt visar vi barnen att vi kan bidra till någons morgondag och att göra världen till en bättre plats!

Barnen är väldigt engagerade i detta och har tidigare terminer samlat in tiotusentals kronor till mat- och vattenprojekt, getter, kor, grisar, katastrof- och hungernödspaket via flera seriösa organisationer med 90-konton.

Uppdatering!
Det stora intresset för denna uppvisning gör att det redan blivit fullbokat. På grund av brandsäkerheten kan vi ej ta emot fler åhörare.